MAKLUMAT PENTING BERKAITAN PEMBELIAN

 1. Anda dinasihatkan menggunakan capaian Internet berkelajuan tinggi supaya tidak mengganggu proses pembelian dan tempahan yang sedang berjalan.
 2. Akaun e-mel yang diberikan mestilah akaun yang aktif dan berkemampuan menampung pemindahan fail.
 3. Kami akan menghantar invois pembelian, maklumat pendaftaran dan nombor siri produk melalui alamat e-mel yang diberikan.
 4. Kami akan menghantar kepada anda e-mel atau iklan terbaru kepada anda dari masa ke semasa.

PEMBELIAN ONLINE

 1. Semua harga yang dipaparkan di portal pustakasalam.my adalah untuk ahli yang berdaftar dan pelawat di pustakasalam.my.
 2. Pembelian melalui online ditawarkan kepada ahli yang berdaftar dan Pelawat di portal pustakasalam.my.
 3. Semasa melakukan pembayaran, anda akan dibawa terus ke link laman web pembayaran Billplz (Payment Gateway).
 4. Jika terdapat masalah semasa dalam proses membuat bayaran, anda digalakkan terus memilih kaedah bayaran secara online bank transfer atau offline.

POLISI PEMULANGAN PRODUK

 1. Semua produk yang didagangkan adalah terpelihara di bawah Akta Hak Cipta serta terjamin mutu dan kualitinya.
 2. Produk yang telah dibeli tidak boleh dikembalikan kecuali berlaku kerosakan yang berpunca dari pihak kami atau berlaku ketika proses penghantaran.
 3. Sila hubungi pejabat Pustaka Salam Sdn Bhd di talian 03-60343532 atau emailkan ke kedaibukusalam@gmail.com untuk melaporkan kerosakan produk.

PENGHANTARAN

 1. Kami menggunakan perkhidmatan Pos Laju untuk penghantaran buku anda. Kos penghantaran Pos Laju mengikut berat timbangan buku-buku berkenaan yang telah dikira semasa anda check out.
 2. Jika anda ingin membeli dalam kuantiti yang banyak dan ingin mengurangkan kos penghantaran, sila hubungi pejabat Pustaka Salam Sdn Bhd di talian 03-60343532 atau whatsapp 010-3429132.

PANDUAN

 1. Kami mengalu-alukan tempahan dan pembelian secara online melalui proses yang selamat dan terjamin dengan melalui bank-bank tempatan.
 2. Kami juga menerima pembelian secara offline dengan kaedah pembayaran secara tunai, cek dan kad kredit. Anda boleh melawat Galeri Buku Pustaka Salam di
  • No 83 & 83A, Jalan KPK 1/8,
   Kaw. Perindustrian Kundang Jaya,
   Kundang Jaya, 48020 Rawang, Selangor Darul Ehsan